نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی

نان ذرت؛ طرز تهیه نان ذرت در خانه

بدون دیدگاه


اگر از طرفداران نان ذرت شیرین هستید اما شکر اضافه شده بیش از حد موجود در آن را نمی خواهید، پس سعی کنید نان ذرت خود را بپزید. هنگامی که شما آن را به صورت خانگی تهیه می کنید، می توانید شکر را تقریبا به مقدار نصف مقداری که معمولا اضافه می شود، کاهش دهید. اما به لطف مقداری عسل و شیرینی طبیعی دانه های ذرت تازه، این نان همچنان شیرین است که همچنین باعث تقویت فیبر و حفظ رطوبت آن نیز می شود. چطوره؟ در این بخش از تغذیه و آشپزی دکتر سلام با شما هستیم و آموزش درست کردن این نان.

3 ترفند برای پختن نان ذرت سالم

نان ذرت

 خمیر خود را درست کنید

بسیاری از مخلوط های این نان حاوی مخلوطی از چربی هیدروژنه و یا روغن و مقدار زیادی نمک است. هنگامی که یک بسته از نان های ذرت را می پزید، مواد تشکیل دهنده کافی را برای یک دستور غذای سه وعده ای یا چهار وعده ای تهیه کنید و در فریزر خود نگه دارید. برای هر دسته نان، 2 فنجان مخلوط خشک را با عناصر مایع ترکیب کنید.

 کره را با دانه ذرت جایگزین کنید

دانه ذرت خرد شده در این دستور غذا سه کار را انجام می دهد: آنها جایگزین برخی از کره ها می شوند تا چربی های اشباع شده را حذف کنند و در عین حال نان را مرطوب نگه دارند، فیبر را اضافه می کنند و نان را با طعم طبیعی ذرت، شیرین می کنند.

 جایگزینی دانه های غنی شده

برای اضافه کردن 2 گرم فیبر در هر وعده از این نان بر طبق یک دستورالعمل سنتی، به جای ارد ذرت زرد سنتی از آرد ذرت غنی از دانه استفاده کنید و به جای آرد سفید چند منظوره از آرد سفید غنی از گندم استفاده کنید. در بخش غذاهای طبیعی سوپرمارکت ها و یا در فروشگاه های مواد غذایی طبیعی به دنبال آرد ذرت غنی شده از دانه بگردید.

چگونه می توان نان ذرت وگان درست کرد

پختن این نان بدون تخم مرغ  و فرآورده های لبنی ممكن است به یک کار غیرممکن شبیه باشد، اما نه تنها این امکان وجود دارد، بلکه به طور کامل قابل اجرا است. شما فقط نیاز به چند تغییر ساده دارید:

  • جایگزین کردن دانه کتان زمینی به جای تخم مرغ. آن ها نه تنها به نان قوام می دهند و بیشتر آن را حفظ می کنند بلکه فیبر را نیز به آن اضافه می کنند.
  • شیر لبنی را با شیر سویا تعویض کنید. عطر و طعم آن با عطر و طعم آرد ذرت قابل مقایسه نیست.
  • با استفاده از روغن آووکادو آن را بدون کره، چرب کنید. این کار فقط مقدار مناسب چربی را برای حفظ رطوبت نان اضافه می کند.
  • عسل را کنار بگذارید. عسل وگان نیست، بنابراین به دنبال شیرین کننده دیگری، مانند افرا یا شکر قدیمی ساده بگردید.

نان ذرت

چگونه می توان نان بدون گلوتن ساخت

در حالی که در نهایت چندین مخلوط نان ذرت بدون گلوتن در بازار وجود دارد، اما ساختن آن در خانه نیز آسان و بسیار خوشمزه است. از آنجا که ذرت به طور طبیعی بدون گلوتن است، ایجاد چند تغییر ساده برای ساختن نان ذرت بدون گلوتن راحت است.

  • اطمینان حاصل کنید که ذرتی که خریداری کرده اید بدون گلوتن است (بعضی از مارک ها محصولات خود را با موادی فرآوری می کنند که حاوی مواد حاوی گلوتن هستند و می توانند با هم مخلوط شوند).
  • آرد گندم چند منظوره را با مخلوط چند منظوره بدون گلوتن تعویض کنید، این کار آسانی است!

کالری نان ذرت

در زیر مقایسۀ جدولی، در مورد مقدار کالری انواع مختلفی از این نان آورده شده است:

نام و اندازه وعده غذایی کالری چربی کربوهیدرات
مخلوط مافین ذرت جیفی (¼ فنجان یا 38 گرم) 170 4.5 گرم 27 گرم
نان ذرت آماده شده (1 قطعه یا 60 گرم) 188 6 گرم 28 گرم
نان ذرت آماده شده با شیر کم چرب (1 قطعه یا 65 گرم) 173 4.6 گرم 28 گرم

این نان به عنوان یک غذای دارای شاخص گلیسمی بالا شناخته می شود و می تواند در عمل، التهاب بسیاری ایجاد کند. اگر شیرین درست شود، مقدار شکر و شیر اضافه شده به آن می تواند آن را به غذایی ناسالم تبدیل کند. کالری های ذرت ذکر شده در بالا، یک نقطه کلیدی را نشان می دهد، هنگامی که در حال خوردن آن هستید زیاده روی نکنید. خوردن 1 قطعه از این نان هر 2-3 روز یکبار برای شما بد نیست. زمانی که شما 5-8 قطعه ذرت را به طور پیوسته می خورید یا به طور منظم با وعده های غذایی روزانه خود میل می کنید، خوردن آن خطرناک می شود. این نان همراه با کره و با پنیر رنده شده، به افزایش وزنتان کمک می کنند. حتی سرو آن با مرغ کبابی یا چیلی نیز انتخاب بسیار ناسالمی است.

طرز تهیه یک غذای خوشمزه به همراه این نان

گوشت پخته شده دودی با نان ذرت معطر چولولا

گوشت تند و دودی برش خورده، در زیر لایه ای از نان ذرت معطر طلایی همراه با کره سوسی تند چاچولا

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 12 ساعت
  • مجموع زمان: 12 ساعت و 20 دقیقه
  • وعده: غذای اصلی
  • روش آشپزی: غذای راحت
  • تعداد نفرات: 8 نفر

نان ذرت

مواد اولیه:

  • 8-10 پوند گوشت کتف
  • 1/4 فنجان سس باربیکیو شیرین
  • 2 قاشق غذا خوری سس داغ اصلی چولولا

در تابه:

  • 2 فنجان سس باربیکیو
  • 1/4 فنجان چولولا اصلی

برای  این نان:

  • 1/4 فنجان آرد ذرت زرد
  • 3/4 فنجان آرد چند منظوره
  • 1/4 فنجان شکر
  • 2 قاشق چای خوری خمیر مایه
  • 1/2 قاشق چای خوری سودا
  • 1 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • 1 فنجان شیر کره ای
  • 1/2 فنجان شیر کامل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 8 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

سورل کره چولولا:

  • 2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری چولولا اصلی

نان ذرت

دستورالعمل

  • دودپز را به درجه حرارت 225 درجه فارنهایت برسانید. با استفاده از چوب هیکوری گرمای غیر مستقیم ایجاد کنید.
  • همه طرف های گوشت شانه را با سس گرم چولولا اصلی طعم دار کنید و سپس سس باربیکیو را بر روی آن بپاشید. کباب طعم دار خود را روی دودپز چرب قرار دهید؛ ترجیحا در میانه قرار داده و از حرارت غیرمستقیم اجتناب کنید.
  • درب دودپز حاوی گوشت را ببندید تا درجه حرارت داخلی به 201 درجه فارنهایت برسد. این روند معمولا چند ساعت طول می کشد و این بستگی به انطباق گرما در دودپزتان و اندازه گوشت شانه دارد.
  • گوشت شانه را از روی دودپز بردارید و در فویل بسته بندی کنید. اجازه دهید تا به مدت یک ساعت قبل از خرد کردن، کباب استراحت کند. گوشت شانه را از هم جدا کنید و هر جسم چربی یا اضافی را از آن بکنید.
  • سرخ کن یا فر خود را به دمای 375 درجه فارنهایت برسانید.
  • حدود 2 فنجان از گوشت خرد شده را در کف تابه چدنی 12 اینچی پهن کنید. وآن را با باربیکیو و چولولا بپوشانید.
  • در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد، شکر، نمک، پودر پخت و سودا را ترکیب کنید. در یک کاسه کوچکتر، تخم مرغ، شیر و شیر کم چرب را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید تا آرد و آرد ذرت مرطوب شود. این مواد را به آرامی در کره ذوب شده هم بزنید.
  • کره نان ذرت را بر روی گوشت سس دار در تابه قرار دهید و آن را با یک کفگیر بر روی گوشت بکشید.
  • در یک کاسه کوچک، 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را با 1 قاشق چولولا ترکیب کنید. قاشقی از مخلوط کره ای را در بالای نان ذرت با یک الگوی چرخشی بریزید. از یک چرتکه استفاده کنید تا کره چولولا را بر روی این نان پخش کنید.
  • گوشت کبابی همراه با این نان بر روی آن را در حدود 45 دقیقه بپزید یا تا زمانی که ماده در وسط گوشت خشک نشده این کار را ادامه دهید. شما باید حدود 30 دقیقه بعد از شروع پخت، این نان را تست کنید تا مطمئن شوید که بیش از حد نپخته است.
  • گرم سرو کنید.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    پیوندها

    دسته‌ها